Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tudta, hogy 2017-ben minden második nap történt emberölés Magyarországon?

Padig vannak hazánknál sokkal veszélyesebb országok is az Európai Unióban.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

2017-ben összesen 157 gyilkosságot jegyeztek fel Magyarországon az Eurostat jelentése szerint. Az Európai Unió statisztikai hivatala azt írja, 5200 gyilkosságot regisztráltak a hatóságok 2017-ben az Európai Unióban, ami 19 százalékos csökkenést jelent a 2008-as adatokhoz képest.

A balti államokban történik arányaiban a legtöbb gyilkosság

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Lakosságarányosan Lettország vezet a gyilkosságok arányában, ott százezer főre vetítve 5,6 gyilkosság történt a vizsgált évben. A listavezetőt Litvánia (4), Észtország (2,2) és Málta (2) követi.

A skála ellentétes oldalán Luxemburg található 0,3-as, illetve Csehország és Olaszország 0,6-os aránnyal.

Számszerűen a legtöbb gyilkosság Franciaországban (942), az Egyesült Királyságban (809) és Németországban (738) történt.

Magyarország a hatodik helyen áll 1,6-os aránnyal,

Nálunk a vizsgált évben összesen 157 gyilkosságot jegyeztek fel.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tudtad-e?

Hirdetés