Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gyula fideszes polgármestere jelentette fel rémhírterjesztésért a helyi momentumost

Egyetlen mondat miatt vitték be a rendőrök.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Görgényi Ernő, Gyula város fideszes, jogász végzettségű polgármestere személyesen jelentette fel Csóka-Szűcs János helyi ellenzéki aktivistát rémhírterjesztés miatt, amiért a Momentum-tag facebookozó közzétette, hány ágyat kellett kiüríteni a gyulai kórházban, erősítette meg az Index értesülését maga az érintett. Görgényi Ernő – írja az Index.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Csóka-Szűcs ellen nem sokkal később megszüntették az eljárást, miután az ügyészség elfogadta az eljárás ellen tett panaszát. Csóka-Szűcs azt is elmondta, kártérítési igényt fog benyújtani a rendőri eljárás ellen.

A férfire azért küldték rá a rendőröket, mert a gyulai autós felvonulásról Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő írt a saját közösségi oldalán, ezt a férfi egyetlen mondat hozzáfűzésével megosztotta egy gyulai oldalon.

A hozzáfűzött mondat: „Gyulán is kiürítettek 1170 ágyat.”

Ezzel a rendőrség szerint veszélyhelyzetben veszélyeztette a védekezés hatékonyságát, a férfinál ezért a múlt héten házkutatást tartottak, és lefoglalták többek között a számítógépét és mobiltelefonját.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés