Gyurcsány Ferenc szegényedik

Legalábbis a vagyonbevallása alapján.

A Telex cikke szerint a DK elnökének több mint százmillió forinttal csökkent az értékpapír-megtakarítása. Tavasszal még 587 millió forintja volt így, míg idén novemberben már csak 461 millió.

Viszont úgy tűnik, nem szeretnek tartozni neki, az ilyen típusú kintlévőségei ugyanis 42-ről 13 millió forintra csökkentek. Ezen kívül van még egy 632 milliós követelése is, „lakásvásárlás foglaló és előleg” néven.

A volt kormányfőnek ugyanakkor jelentős tartozásai is vannak. Csaknem 59 millió forintnyi bankhitel és 293 millió forintnyi értékpapír fedezetű hitel. Ez a kötcsei ház megvásárlásához kellett neki. Ennek továbbra is felerészben tulajdonosa, és megvan még a pápai lakása is. Kocsija viszont nincs Gyurcsány Ferencnek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek