Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hadházy Ákosék a közmédia székháza előtt tüntettek

Az ellenzéki pártok nem vettek részt az eseményen. Volt egy kis kakaskodás is.

Hadházy Ákos és Szél Bernadett független országgyűlési képviselők eredetileg „hagyományos” tüntetést terveztek az MTVA székháza elé, de tekintettel a járványhelyzetre, dudálós, autósblokádos, eseményt hirdettek meg péntek délután fél 3-ra.

A politikusok és a megjelent szimpatizánsok a kormányszócsővé vált közmédia ellen emelték fel szavukat.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) minden korábbinál több pénzből, 117,71 milliárd forintból gazdálkodhat a jövő évben.

Ez az intézmény minden, csak nem független és pártatlan, mindezt a mi adóforintjainkból fizetik” – idézi a Telex.hu Szél Bernadett tüntetésen elhangzott mondatát.

Hadházy Ákos többek között a politikai hatalom és a propagandagépezet között összefüggésről beszélt.

A beszéd végén egy kis kakaskodásra is sor került a tüntetők és az eseményen megjelent szélsőjobboldali újságíró, Bede Zsolt között, de végül is nem lett belőle komolyabb incidens (videón a 49 perc körül).

Az ellenzéki pártok a járványhelyzetre és az SZFE délutánra meghirdetett sétájára hivatkozva nem vettek részt az eseményen, de a döntéshez minden bizonnyal köze van, hogy Hadházy összerúgta velük a port a legutóbbi időközi választások után.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek