Halálra gázolt egy embert egy balatoni IC

A Nagykanizsáról indult vonat több órát késik.

Péntek este a Nagykanizsáról 17:14-kor elindult Tópart IC (IC 853) Szántód belterületén elütött egy embert. A helyszínelés befejezéséig - várhatóan 22 óráig - Szántód és Zamárdi felső között szünetel a forgalom. Siófok és Szántód között pótlóbuszok fognak közlekedni.

A balesetben érintett Tópart IC (IC 853) a helyszínelés befejezése után, várhatóan 2-3 órás késéssel indul tovább Budapestre - közölte a MÁV.

A Sonline.hu úgy tudja, a szerencsétlenség Szántódon, Május 1-je utcai vasúti átjárótól néhány száz méterre történt. A fiatal férfi feltehetően öngyilkossági szándékkal feküdt a sínekre.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja akár mobilról is a 116-123 lelki elsősegély telefonszámot.
(díjmentesen hívható éjjel-nappal, az ország egész területéről)

Az Alapítvány az öngyilkosság ellen honlapján, ide kattintva további információ található.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló