Halálra gázolták a közút egyik dolgozóját Somogyban

Az elismert szakember közel 18 éve dolgozott a nagyatádi mérnökségen.

Szörnyű tragédia történt társaságunk nagyatádi mérnökségén. A szakembereink a 681-es főút külterületi szakaszán végeztek félpályás korlátozás mellett aszfaltozási munkákat, amikor az egyik jelzőőrként dolgozó kollégánkat egy autós halálra gázolta - tudatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közösségi oldalán pénteken.

A társaság saját halottjának tekinti az elhunyt szakembert és minden segítséget megad családjának, hozzátartozóinak ebben a rendkívüli helyzetben - írják.

A cég valamennyi dolgozója nevében ezúton is szeretné kifejezni őszinte részvétét az elhunyt kolléga családjának, hozzátartozóinak és barátainak. "Munkatársunk fontos tagja volt cégünknek, közel 18 éve dolgozott a nagyatádi mérnökségünkön. Kiváló kolléga és elismert szakembere volt a somogyi csapatunknak" - teszik hozzá.

Néhány hónapja egyébként lapunk is megosztotta Az elmúlt hetek legidétlenebb balesetét rögzítette az M1-es autópálya kamerája 2021. January 29. 11:17 a Magyar Közút egyik videóját, amin az látható, ahogy egy autós az M1-es autópályán az útjavító munkálatok közepette belehajt az ütközéselnyelőbe. Habár a videón látottak elsőre komikusan hatnak, a cég akkor is felhívta rá a figyelmet, hogy a hasonló balesetek ritkán végződnek ilyen "szerencsésen".

"Kérjük, hogy a közlekedők figyeljék a fentebb is említett előjelzéseket, a munkaterületekre vonatkozóan nem véletlenül vannak kint ezek a táblák és információk, és ami fontos, időben kezdjék el a besorolást az elfogyó sávból" - írta akkor a közút.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Az elmúlt hetek legidétlenebb balesetét rögzítette az M1-es autópálya kamerája

Gyakorlatilag bekötött szemmel is vezethetett volna a sofőr.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló