Halálra vertek egy nőt Kárpátalján

Több mint egy napig fekhetett holtan, míg a lakás tulajdonosa rátalált.

Egy 50 éves nő haláláról érkezett bejelentés Munkácson – írja a Kárpátalja.ma a Nemzeti Rendőrség kárpátaljai kirendeltségére hivatkozva.

A helyszínre kiérkező törvényszéki szakértő a nő testén erőszakra utaló jeleket talált. Megállapította, hogy a helyi asszony halálát májrepedés és többszörös bordatörés okozta.

A nyomozás során kiderült, hogy az áldozatot egy 52 éves munkácsi férfi verte meg, olyan súlyosan, hogy belehalt a sérüléseibe.

A lap azt írja, hogy a tettes és az áldozat között konfliktus alakult ki. A férfi ütlegelni kezdte a nőt, majd magára hagyta. Szakértők szerint a nő több mint egy napig fekhetett holtan, míg a lakás tulajdonosa rátalált.

A rendőrség előzetes letartóztatásba helyezte a gyanúsítottat, aki már korábban is többször volt büntetve. A férfit akár 10 évi szabadságvesztésre is ítélhetik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló