Hamarosan használt termékeket is árul majd a Media Markt

A cégnél fókuszba került az újrahasznosítás és a használtcikkek másodpiaca.

A jövőben a Media Markt még nagyobb hangsúlyt fektet a használt cikkek javítására, visszavásárlására, becserélésére és hamarosan az értékesítésére is - derült ki egy háttérbeszélgetésen, melyről a Telex számolt be.

Mint a lap írja, az idei év végétől az üzletekben kaphatók lesznek már használt termékek is. A cég ezt azzal indokolja, hogy a háztartások kétharmadában van működő, de nem használt eszköz, jó az, ha ezek visszakerülnek a gazdaságba.

A lap úgy tudja, hogy a világ legnagyobb használt termék kereskedője (FoxWay) lesz a Media Markt egyik partnere, de szintén van külső hulladékos partner, aki az anyagok újrahasznosításában, vagy az alkatrész-hasznosításban vesz részt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság