Hamarosan kormányinfó

Talán megtudjuk, miről volt szó a stratégiai kormányülésen.

Kormányinfó, 10:00, élőben – mindössze ennyit posztoltak Magyarország Kormányának Facebook-oldalára csütörtökön háromnegyed tíz körül.

Tehát hamarosan kormányinfó kezdődik, ahol valószínűleg a Sopronban összehívott, háromnapos stratégiai kormányülésről Sopronban elkezdődött a háromnapos kormányülés 2023. February 06. 11:11 lesz szó. Annyi már kiderült, hogy szó volt az ukrajnai háborúról, a brüsszeli szankciók gazdasági hatásairól, Magyarország energiastratégiájáról és az infláció elleni küzdelemről is.

Részletek itt:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet