Hamis Rolex órákat foglaltak le a fináncok

A sofőr meglepő választ adott arra, miért találtak csaknem egymillió forint értékű adózatlan cigarettát is a furgonjában.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai több mint hétmillió forint értékű órát és csaknem egymillió forint értékű cigarettát találtak egy furgonban az M1-es autópálya Komárom-Esztergom megyei szakaszán, amikor egy Bulgáriából Németországba tartó, nyolc utast szállító járművet ellenőriztek.

A furgon átvizsgálásakor a csomagtérből és az ülés mögötti zsákokból 28 Rolex, Rado, Breitling márkajelzésű karóra, valamint háromszáz doboz adózatlan cigaretta került elő. A sofőr azt mondta, hogy a dohány az övé, azonban azok eredetét nem tudta igazolni.

Az előzetes szakértői vélemény szerint valamennyi óra hamisítvány, amiket a védjegy tulajdonosának engedélye nélkül hoztak forgalomba.

Az órákat és a füstölnivalót lefoglalták, jövedéki törvénysértés és iparjogvédelmi jogok megsértésének bűntette miatt pedig feljelentést tettek - derült ki a NAV közleményéből.

Íme a ,,zsákmány''
NAV
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló