Három banknál lesz elérhető az otthonfelújítási program

A Gránit Bank, az MBH és az OTP konzorciuma működtetheti az MFB Pont Plusz lakossági hálózatot.

A Gránit Bank, az MBH Bank és az OTP Bank konzorciuma működtetheti az uniós lakossági hitelprogramokat közvetítő MFB Pont Plusz lakossági hálózatot - közölte az MBH Bank hétfőn az MTI-vel. Ennek azért van jelentősége, mert a portfolio.hu szerint a korábbi hírek alapján június 3-ától a lakosság MFB Pont Plusz hálózaton lesz elérhető az új otthonfelújítási program is.

A közvetítői hálózatról szóló közbeszerzési eljárást a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) jelentette meg, a szerződést még ebben a hónapban megköthetik. A banki partnerek ezt követően a saját hálózatukon belül, összesen 266 bankfiókban teszik elérhetővé a 2027-ig tartó finanszírozási ciklus forrásait - írták.

A közlemény szerint a hálózat kialakításával teljessé válik az uniós finanszírozású, hiteltípusú pénzügyi eszközök közvetítése, a vállalkozásokat kiszolgáló fiókok ugyanis már felkészültek a hitelprogramok érkezésére.

Az első MFB Pont Plusz fiók már májusban, a többi június 30-ig nyílik meg - tették hozzá.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság