Háromszorosára nőtt a kordonokkal lezárt terület a Várban

Régészeti ásatásokra hivatkoznak.

Május elején még csak a Karmelita kolostor, vagyis a miniszterelnök hivatala előtti út volt elzárva. Mostanra viszont szinte lépni sem lehet a köztársasági elnök munkahelyét jelentő Sándor-palota előtti Szent György téren, ahol egyre szaporodnak az ásatási területek – írja a Népszava az ATV riportját szemlézve.

Az ATV megkereste az ügyben a Várkapitányságot, amely úgy válaszolt, hogy a Várhegynek ezen a részén a második világháború óta nem volt hasonló mértékű feltárás, így a szakemberek a korábbi eredményekhez hasonlóan, sok fontos leletre számítanak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek