Hat dunántúli város írt alá együttműködési megállapodást

Érdekes, hogy a szövetség, amelynek Szombathely is a tagja, átível a politikai árkokon.

„A Pannon Városok Szövetségének közgyűlésén egy fontos mérföldkőhöz érkeztünk a közös együttműködési megállapodás ünnepélyes aláírásával, melyet a házigazda Keszthely, valamint Veszprém, Zalaegerszeg, Kőszeg, Tata és Pápa polgármestereivel együtt jegyeztünk” - írja szerdai Facebook-bejegyzésében Nemény András.

A szombathelyi polgármester hozzáteszi: „Közös célunk a gazdasági fejlesztések összehangolása, a kibővített kapcsolatrendszeri tőke fejlesztése, valamint a hasonló adottságokkal rendelkező városok tapasztalatainak és jógyakorlatainak átadása és a regionális pályázatok együttes előkészítése.”

Azt már mi tesszük hozzá, hogy a szövetség láthatóan átível a politikai pártokon, amelynek a választások után talán még a korábbiaknál is komolyabb üzenete van.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság