Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hat év hat hónapot kapott a feleségét megkéselő csipkereki férfi

Alkoholizmusa és agresszivitása miatt akart elköltözni férjétől egy csipkereki asszony. A férfi először megfenyegette, hogy megöli, majd kést ragadott és szúrt. Az asszony túlélte az öt késszúrást.

A Szombathelyi Törvényszék D. I vádlottat emberölés bűntettének kísérlete miatt 6 év 6 hónap szabadságvesztésre (börtön), mellékbüntetésül 6 év közügyektől eltiltásra ítélte előkészítő ülésen, jogerősen.

A bíróság által megállapított tényállás lényege szerint a vádlott 1996-ban kötött házasságot a sértettel, kettő gyerekük született.

Az alkoholproblémákkal küzdő vádlott a kapcsolatuk során többször vitába keveredett a feleségével, agresszívan viselkedett vele szemben.

Nyugat.hu

2018. novemberében a sértett egy ismételt italozás miatt albérletbe akart költözni, de a vádlott először megfenyegette, hogy megöli, majd egy 18.5 cm pengehosszúságú késsel többször, összesen ötször – szív, törzs és csípő, végül menekülés közben lapockatájékon – megszúrta.

A sértettet segítségére a fia sietett, aki kivette apja kezéből a kést. A vádlott elmenekült a házból, a rendőrség őt 8 órán át kereste és végül egy bokorban találták meg, ahol aludt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Hátba szúrta feleségét és elmenekült egy kezelt férfi Csipkereken

Saját házuknál hátba szúrta a feleségét, majd kerékpárral elmenekült a helyszínről.

Letartóztatták a csipkereki feleségkéselőt

Kiderültek a gyilkossági kísérlet részletei. A nő az alvó gyermekük segítségét kérte, talán ennek köszönheti, hogy él.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra