Hátrébb lép a parlamenti munkától a Momentum

Nem látják értelmét, hogy statisztáljanak az egypárti hatalomgyakorláshoz.

Februártól jelentősen visszavesz a parlamenti munkából a Momentum - írja a 444.hu egy háttérbeszélgetésre hivatkozva.

Úgy látják, hogy az ellenzéket semmibe vevő kétharmados többség mellett nincs értelme törvényjavaslatokat benyújtani vagy részt venni a többségi javaslatok vitájában. A szavazásokban részt vesznek, vagyis teljesítik a házszabályi minimumfeltételeket, a frakcióvezető is megszólal majd időnként. De egyébként l nem ülnek be statisztálni az egypárti hatalomgyakorláshoz.

Arról is szó volt, hogy a május végén két évre megválasztott Gelencsér Ferenc marad az elnöke, de a szülési szabadságról visszatérő Donáth Anna lesz lesz a Momentum húzóarca. Így az ő politikusi felépítésére fordítanak komolyabb erőforrásokat és jelentős összeget.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek