Házkutatást tart Joe Biden házában az FBI

Az amerikai elnök beleegyezett a vizsgálatba. A korábban nála talált titkos iratok miatt folyik a nyomozás.

Házkutatást tart az FBI Joe Biden amerikai elnök otthonában a delaware-i Rehobothban a titkos dokumentumokkal kapcsolatos nyomozás részeként – közölte a politikus ügyvédje.

A BBC tudósítása szerint Bob Bauer közleményében azt írta, hogy az akciót előre eltervezték, a kutatás pedig az elnök teljes támogatása mellett zajlik.

Az FBI nem kommentálta a keresést, de miután az elnök beleegyezésével vonultak ki, nem volt szükség házkutatási parancsra.

Korábban – Donald Trump exelnökhöz hasonlóan, bár jóval kisebb mennyiségben – több titkos iratot is találtak Joe Biden irodájában, valamint otthonában. Az elnök azt mondta, őt is meglepték ezek a fejlemények, de együttműködéséről biztosította a hatóságokat.

MTI

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek