Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mutatjuk, mikor és hol lehet majd becsatlakozni a jövő heti össznépi szemétszedésbe Szombathelyen

Az önkormányzaton kívül ott lesznek többen is például a múzeumtól, a Weöres Sándor Színháztól, a szimfonikusoktól, a Mesebolt Bábszínháztól, a Berzsenyi könyvtártól és a Falcótól.

Mint azt már mi is megírtuk, Jövő csütörtökön nagy szemétszedés lesz Szombathely-szerte June 02. 12:03 jövő csütörtökön, azaz június 10-én nagy szemétszedés lesz Szombathely-szerte. És ahogy cikkünk végén megígértük, most hozzuk a részleteket is.

Ez a nagy össznépi szemétszedés menetrendje:

Szombathely MJV

Ezeken a helyeken és időpontokban várják a szombathelyieket is, akik a szemétszedések kezdetekor tudnak csatlakozni az akcióhoz, tehát akkor tudják átvenni a szemeteszsákokat, kesztyűket, eszközöket az adott helyszíneken.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos

Tovább az oldalra