Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ne szívják el a kenderteát! – kéri a visszahívott tea forgalmazója

A magas THC tartalom miatt visszahívott tea iránt ugrásszerűen megnőtt a kereslet, azonban a Hemp Health tudomására jutott, hogy többen nem teaként szeretnék elfogyasztani a terméket. A cég figyelmeztet: csak teaként fogyasszák a terméküket!

Magas THC-tartalom miatti visszahívása Magas THC-tartalom miatt levesznek a hazai polcokról egy osztrák teát September 21. 07:39 óta rendkívül népszerévű vált a Medihemp Bio HANF TEE Felina, így most a gyártó Hemp Health kéri vásárlóit, arra kéri az embereket, hogy kizárólag rendeltetésszerűen, teaként fogyasszák!

„Cégünktől a termék visszahívásáról szóló újságcikkek megjelenése óta tömegével rendelnek az említett kenderteából, tudomásunkra jutott azonban, hogy a fogyasztók egy része a kenderleveleket nem vízbe áztatva, hanem a terméket magában, vagy dohánnyal keverve cigarettapapírba tekerve, majd elszívva szeretné felhasználni. A termék felhasználásának ezen módja semmiképp sem javasolt, így nyomatékosan kérjük a fogyasztókat, hogy kizárólag az utasításoknak megfelelően használják a megvásárolt kenderteákat, melyek a következők: 1-2 teáskanálnyit öntsünk fel forró vízzel, majd fogyasztás előtt hagyjuk állni kb. 6 percig” – írták közleményükben.

TM/Nyugat.hu

A jelenleg forgalomban lévő kenderteák THC-tartalma a megengedett 0,2%-os határértéken belül van, a visszahívott magas THC-tartalmú teák 2021. eleje óta nem elérhetőek (a THC egyébként vízben gyakorlatilag nem oldódik, tehát tea formában fogyasztva legfeljebb minimálisan érvényesülnek a hatásai).

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos

Tovább az oldalra