Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hende Csaba moziban járt

Megnézte az Elkxrtuk című műalkotást, és másokat is invitál rá.

Ma este premier – örvendezett Facebook oldalán a Fidesz szombathelyi országgyűlési képviselője, Hende Csaba annak, hogy megnézi, megnézheti Kálomista Gábor filmjét a 2006 októberét és Gyurcsány őszödi beszédét feldolgozó műalkotást, az Elkxrtukat. Erről a producer azt állította, hogy nem propagandafilm. No most, ehhez képest a békemenetre szállító ingyenbuszok programjának többsége tartalmazza a film ingyenes, s ha innen nézzük, kötelező megtekintését is.

Hende Csaba moziban
Facebook

A Fidesz a jelek szetint dolgozik azon, hogy mindenkit a mozikba tereljen. S mint látszik, a szombathelyi képviselő is teszi a dolgát, amikor moziba megy, és mindenkit invitál is oda, hiszen még azt a kérdést is felteszi: Önöknek van már jegye? Látszik a képen, hogy Puskás Tivadar, volt szombathelyi polgármesternek volt jegye, ha csak be nem lógott. De ezen felbuzdulva mi is érdeklődünk, hogy önnek kedves Nyugat-olvasó, vajon van-e jegye?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra