Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hét halálos áldozata volt a magyar közúti közlekedésnek a hétvégén

34-en sérültek meg súlyosan.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Magyarország közútjain július 3-án 0 órától július 5-én 24 óráig a rendőrök 128 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Hét halálos kimenetelű közlekedési balesetben hét személy vesztette életét, 34 súlyos és 87 könnyű sérüléssel végződött.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A rendőrök összesen 702 személyt fogtak el, közülük 111 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 466 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 634 személyt állítottak elő, köztük 338 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 57 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedésre 393 esetben volt szükség.

Ezeken a napokon a rendőrök és a katonák 257 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 70 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Magyarország területén 16 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, további 1 fő ellen embercsempészés miatt és 6 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

(Címlapképünk illusztráció)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés