Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hétfői balesetek Vas megyében: vaddisznók az úton, kerékpárosgázolás és oszlopnak csapódás

A Celldömölk közelében ittas sofőrrel ütköző benzinszállítón Benzinszállítót ért baleset Celldömölk közelében, amikor ittas sofőrrel találkozott June 15. 20:29 és a Sorokpolányban furgonnal karambolozó Audin Kiderült, ki vezette a sorokpolányi balesetben érintett Audit June 15. 15:13 kívül három másik komolyabb baleset is történt a megyében, ahol rendőri intézkedésre volt szükség.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A police.hu-n közölték, hogy a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő súlyos és kettő könnyű sérüléssel járó, valamint további három anyagi kárral végződött közlekedési balesetnél is helyszíneltek a vasi rendőrök.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Személyi sérüléssel járt az a baleset, amely a 84-es főúton történt. Egy borgátai lakos gépkocsival közlekedett Sárvár felől Duka irányába, amikor haladása során egy balra ívelő kanyarban letért az útról és egy oszlopnak ütközött.

A sofőr az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Sárvári Rendőrkapitányság.


A délelőtti órákban Celldömölkön is közlekedési baleset történt a Széchenyi István utcában. Egy kemenessömjéni lakos gépkocsival közlekedett a Kossuth Lajos utca irányából a Dózsa György utca irányába. Haladása során egy vele azonos irányba közlekedő kerékpáros előzésébe kezdett, azonban nem tartott megfelelő oldaltávolságot és elsodorta a kerékpárost, aki a földre esett.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint a biciklis könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Celldömölki Rendőrkapitányság.


Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a 8-as főúton is. Egy zalaegerszegi lakos gépkocsival közlekedett Rábafüzes irányába, amikor haladása során a főút 187-es kilométerszelvényében vaddisznók futottak az úttestre. A sofőr a vészfékezés ellenére az ütközést nem tudta elkerülni.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint a gépkocsivezető könnyű sérüléseket szenvedett a balesetben. Az eset körülményeit a Körmendi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés