Hétvégén már bárki kipróbálhatja magát Szombathely új fitneszparkjában

2018 óta gyűjtenek rá civilek.

Ha minden a tervek szerint halad, szombaton 11 órakor felavatják Szombathely vadiúj fitneszparkját, ami nemrég nőtt ki a KRESZ parkban, a Víztorony árnyékában. Mint ugyanis megtudtuk, Tényleg Szombathelyen koncertezik az Ismerős Arcok – és egy új fitneszpark is kinőtt a KRESZ parkban 2021. September 14. 15:21 2018 óta gyűjtögetik a civilek a sporteszközöket, melyekből végül összejött egy egész fitneszparkra való.

Víztorony sajtótájékoztató
Még több képért kattints!
Mészáros D. Zsolt

A Víztorony-Kresz Park Kulturális és Sport Egyesület két Nemzeti Együttműködési Alap-os pályázaton nyert közel 6 millió forintot, ebből szerezték be az eszközöket, melyeket sokáig Nagykanizsán tároltak – mondta az egyesület elnöke, Pados Györgyi.

Víztorony sajtótájékoztató
Mészáros D. Zsolt

Az új fitneszparkot pedig most hétvégétől bárki bármikor meghódíthatja, már ha sikerül megoldani a park auditálását. Amire minden remény megvan.

Víztorony sajtótájékoztató
Még több képért kattints!
Mészáros D. Zsolt

Egyébként ha már fitneszpark, akkor idebiggyesztjük egy videónkat is, ugyanis tavasszal kamerát ragadtunk, hogy megnézzük, mennyire népszerűek szombathelyi a sportparkok. És bizony meglepő eredményre jutottunk. „Túlzsúfolva még egyszer sem volt” 2021. May 18. 18:45

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely