Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Elköszönt kollégáitól a Hír TV elnöke

Még nem tudni, mi a szándéka az új tulajdonosnak a csatornával.

Szerdán elköszönt a Hír Televízió elnöke a munkatársaktól. A távozó Fonyó Károly, Simicska Lajos bizalmi embere megköszönte a munkatársaknak az elmúlt három és fél évet, amit a csatorna vezetőjeként töltött azután, hogy Simicska Lajos és Orbán Viktor miniszterelnök kibékíthetetlenül összevesztek 2015-ben.

Arról viszont Fonyó sem mondott semmit, mi lesz a Hír TV-vel, így a munkatársak továbbra is erős bizonytalanságban végzik a munkájukat.

Forrás: 24.hu

Simicska Lajos három hete adta el cégbirodalmát Simicska kivonul mindenből, eladja birodalmát Nyerges Zsoltnak 2018. July 04. 14:42 Nyerges Zsoltnak, ebbe a csoportba tartozik a Hír TV is. nyerges még nem nyilatkozott, mi a szándéka a cégekkel, Simicska közben már a kivándorlását készíti elő Simicska a kivándorlásra készül, de bebiztosítja magát 2018. July 20. 12:21 .

Az biztos, hogy van miért aggódnia a televíziónál dolgozóknak, ugyanis nem kizárt, hogy a csatorna – Simicska más cégeivel együtt – Mészáros Lőrinchez kerülhet, aki Simicska és Orbán szakítása után a kormányfő első számú jó barátjává lépett elő, és azóta viharos gyorsasággal gazdagodik Naponta 1,2 milliárd forintnyi közbeszerzést nyert el a Mészáros-család a választások óta 2018. July 24. 10:29 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra