Holttestet találtak ma hajnalban egy Rohonci úti ház előtt

A férfi feltehetően egy második emeleti lakás ablakából esett ki.

Egy olvasói levelet kaptunk ma reggel, amiben arról írnak, hogy egy ruha nélküli férfi holttestét találták meg a Rohonci út egyik háza előtt, a Bolyai János iskola udvara felől.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság nem erősítette meg, hogy öngyilkosság történt, de lapunknak megírták, hogy közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják az esetet.

Feltehetően innen esett, vagy ugrott ki az áldozat
Táncos Mihály

A válaszból feltételezhető, hogy a rendőrség már kizárta az idegenkezűséget.

Amint a rendőrkapitányság részletesen beszámol az esetről, frissítjük cikkünket.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja akár mobilról is a 116-123 lelki elsősegély telefonszámot.
(díjmentesen hívható éjjel-nappal, az ország egész területéről)

Az Alapítvány az öngyilkosság ellen honlapján, ide kattintva további információ található.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló