Hivatalosan is Homlok Zsolt lett a Szombathelyi Haladás többségi tulajdonosa

Mészáros Lőrinc veje mellett Séllei Árpád is marad a cégnél.

A Szombathelyi Haladás közleménye

Tulajdonosváltás a Szombathelyi Haladás futball klub többségi tulajdonosánál

A gazdasági stabilitás és az elkötelezett professzionális szakmai munka feltételeinek folyamatos biztosítása a cél a Szombathelyi Haladásnál, ezért tulajdonosváltásról döntöttek a futball klubot üzemeltető gazdasági társaság minősített többséget biztosító befolyással rendelkező tulajdonosánál, a Haladás Marketing Kft.-nél.

Ennek, a labdarúgó klubot üzemeltető gazdasági társaságnak a tulajdonosa 2022. július 01-től Homlok Zsolt, aki így a jövőben közvetlenül tudja segíteni a szombathelyi labdarúgó klubot a kitűzött célok elérésében.

Az új tulajdonos célja a kiszámítható, átlátható,stabil gazdasági háttérrel megvalósítható építkezés . A patinás futball klub belátható időn belül a hazai bajnokság első osztályában kíván szerepelni. A stabil működés és a fejlődés érdekében további befektetők és támogatók érkezésére is számítanak a klubnál.

Séllei Árpád továbbra is a Szombathelyi Haladás Kft. ügyvezető igazgatójaként folytatja a munkát. A felkészülést Németh Szabolcs vezetőedző és Mészöly Géza szakmai vezető irányítása mellett kezdte meg a következő idényre a Haladás. Egyelőre nyolc új, motivált - többen közülük helyi kötődéssel rendelkező - játékos erősíti a csapatot, de még további játékosok érkezésével is számolnak a szezon megkezdéséig. A tulajdonos, a vezetők és a csapat egyaránt számít a szurkolók támogatására.

Homlok Zsolt és Séllei Árpád
Szombathelyi Haladás

Azaz Homlok Zsolt, Mészáros Lőrinc veje lett a Haladás többségi tulajdonosa, ami nem meglepő. Tavaly október végén írtuk Új tulajdonosa lesz a Haladás futballcsapatnak, Homlok Zsolt a kapuk előtt 2021. October 22. 15:47 , hogy hivatalosan Séllei Árpád, de a valójában Homlok Zsolt a Haladás labdarúgóklub új tulajdonosa, és hogy Homlok Zsolt segítségével golyózták ki a Haladás labdarúgóklubból Illés Bélát.

Homlok Zsolt, pontosabban tavaly ősszel a saját tulajdonában álló a Vasútvill Kft. fizette ki a Haladásban többségi tulajdonos Haladás Marketing Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. helyett a kötelezően előírt tőkeemelést. Ami azt is jelentette, hogy az Illés Béla érdekeltségébe tartozó, az Illés Akadémiát működtető Illés Sport Alapítvány elveszítette többségi tulajdonrészét.

Séllei Árpád, Haladás Labdarúgó Kft. ügyvezetője lapunknak akkor azt mondta, "Homlok Zsolt fel fogja vállalni a nevét a Haladás tulajdonosaként, ha minden rendben megy a csapatnál"

Talán nem túlzás, ha azt írjuk, hogy Homlok Zsolt mostani színre lépése jelentheti a csapat gondjainak megszűnését. Tavaly ezt írtuk cikkünk végén: "...senki sem kritizálta Homlok Zsolt térnyerését, inkább üdvözölték, hogy tőkeerős vállalkozó érkezik a csapathoz" .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Új tulajdonosa lesz a Haladás futballcsapatnak, Homlok Zsolt a kapuk előtt

A szombathelyi önkormányzat elveszítheti beleszólási jogát a futballklub működésébe.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport