Hűlt helyük a szombathelyi járdarepedésekbe ültetett virágoknak

Nem tudjuk, mi akadályozta meg a hölgyet az ültetésben, de reméljük, jól van! Innen üzenjük, hiányoznak a virágai!

Egy évvel ezelőtt bukkantunk rá Gondolt egyet a szombathelyi néni és virágmagot ültetett a járdák repedéseibe 2020. May 21. 07:21 a szombathelyi Hunyadi utca és a Szent Flórián körút kereszteződésénél arra a hölgyre, aki kis dobozzal és kapával a kezében sétálgatott.

Nézte a földet, néha lehajolt, a távolból pedig úgy tűnt, a járdát kapálta. Amikor kollégánk közelebb ment, kiderült, hogy nem a járdát, hanem a járda repedéseiben lévő földet kapálta, a dobozból pedig virágmagokat szórt.

Tavaly májusi pillanatkép az akcióról.
Kiss Tamás

A hölgy nem akart nyilatkozni, így azt is csak később tudtuk meg, hogy milyen magok kerültek a repedésekbe. Mert amikor pár hónappal később ismét arra járt a kollégánk, látta, hogy egy valóságos minivirágoskert nőtt ki Gondolta volna, hogy így végződik a szombathelyi járdarepedésbe ültetett virágok története? 2020. August 24. 15:24 a kereszteződésben.

Kibujtak a virágok a járdából
Ilyen látvány fogadta az arra járókat tavaly augusztusban.
Kiss Tamás

Most, egy évvel később szomorúan konstatáltuk, hogy nem ültették újra a büdöskéket. Csak néhány gyomnövény „díszeleg” a hajdani apró virágoskertben.

Járdarepedések virágok nélkül a Flórián irodaház előtt
Kiss Tamás

Nem tudjuk, mi akadályozta meg a hölgyet az ültetésben, de reméljük, jól van! Innen üzenjük, hiányoznak a virágai!

Járdarepedések virágok nélkül a Flórián irodaház előtt
Még több képért kattints!
Kiss Tamás
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely