Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A szentgotthárdi polgármester elnézést kér a zsidózása miatt

Huszár Gábor közleményt adott ki, ebben sajnálja a történteket, és kijelenti, senkit nem akart megbántani.

Közlemény

Huszár Gábor, polgármester nyilatkozata a 2015. november 16-ai önkormányzati bizottsági ülésen elhangzottakkal kapcsolatban.

A bizottsági ülésen elhangzott, nem a nyilvánosságnak szánt, a vita hevében szerencsétlenül megfogalmazott, kellőképpen át nem gondolt mondatom miatt a következő nyilatkozatot teszem:

A legtávolabb állt és áll tőlem, hogy bárkit, különösen a zsidó vallású embereket megbántsam. Ezúton szeretnék bocsánatot kérni mindazoktól, akiket a feltételes módban elhangzottakkal megsértettem. A történteket végtelenül sajnálom.

Huszár Gábor,
polgármester

A fenti nyilatkozatot a szentgotthárdi polgármesteri hivatal küldte lapunknak. Tegnap írtuk meg A zsidó állam állhat a terrortámadások mögött - Szentgotthárd polgármestere nagyot mondott 2015. November 29. 17:58 , hogy egy, november 16-ai bizottsági ülésen Huszár Gábor kijelentette, bizonyos üzleti körök és a zsidó állam állhat a párizsi események mögött. A cikket szinte a teljes magyar sajtó átvette.

Huszár Gábor, Szenthotthárd polgármestere
Bonyhádi Zoltán

Az LMP még tegnap este, az MSZP Vas megyei szervezete ma délelőtt MSZP: Orbán Viktor távolítsa el Huszár Gábort a közéletből! 2015. November 30. 11:37 szólította fel lemondásra a polgármestert, délután Izrael budapesti nagykövete közleményben ítélte el Izrael is elítéli Huszár Gábor polgármestert 2015. November 30. 14:24 Huszár Gábor kijelentéseit. Ezt követte a fenti nyilatkozat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra