A zsidó állam állhat a terrortámadások mögött - Szentgotthárd polgármestere nagyot mondott

Hangfelvételünk van, az is kiderül róla, hogy a kormány zsarolta az önkormányzatot a menekülttábor miatt. Az LMP lemondatná Huszár Gábort.

Nemrég írtunk arról, hogy a szeptemberben felállított Olvasói fotók a szentgotthárdi épülő táborról 2015. September 12. 21:53 , október közepére kiürült Kiürült a szentgotthárdi befogadótábor - öt napja migránsbuszt sem láttak 2015. October 12. 12:51 és november elején elbontott A helyszínről jelentjük: Ezért bontják a szentgotthárdi befogadótábort 2015. November 09. 11:26 szentgotthárdi sátortábor helyén egy téliesített konténertábort építenek 250 konténerből álló menekülttábort terveznek Szentgotthárdra 2015. November 23. 10:40 .

Üzleti körök és zsidó állam a menekültek mögött?

Nem kellett sokáig várni, gyorsan jött a reakció nyilatkozatok formájában Nem lesz konténeres menekülttábor Szentgotthárdon 2015. November 24. 12:08 , ezekből az derült ki, hogy Szentgotthárdon nem lesz menekülttábor, a város tartalék helyszínként szerepel a hatóságok nyilvántartásában.

Huszár Gábor, Szentgotthárd polgármestere
Bonyhádi Zoltán

Előtte azért sok minden történt, ezekre most, utólag derül fény. Azt eddig is tudtuk, hogy november 16-án rendkívüli testületi ülés volt, ahol a képviselők többsége leszavazta a tervet. Most viszont felkerült az internetre egy hangfelvétel. Ez a testületi ülés előtt, az erőforrás bizottságnak az ülésén készült.

A legmeglepőbb Huszár Gábor, polgármester néhány mondata. Idézzük:

…Annyit tőlem mindenki fogadjon el, hogy az, ami Párizsban történt, az egyértelmű bizonyítéka annak, hogy bizonyos üzleti körök, és én itt kimondom, aminek a hátterében nagy valószínűséggel akár a zsidó állam is állhat, a keresztény Európát az iszlám ellen akarja hangolni, tehát ennek a tábor létesítésének semmiféle köze nem lehet a párizsi eseményekhez...

A felvétel lejjebb meghallgatható, a polgármester hozzászólása 0:50-nél kezdődik.

De az egész felvételt érdemes végighallgatni. Kiderül belőle ugyanis, hogy a városvezetés már a rendkívüli ülés előtt közölte az illetékesekkel, hogy a város hajlandó befogadni a konténertábort. Huszár a bizottsági ülésen arról győzködte a képviselőket, hogy ha nem szavazzák meg a tábor tervét, akkor a város hátrányba kerülhet, és nem együttműködőnek nyilvánítja a kormány. Ha viszont megszavazzák, akkor komoly pénzek érkeznek, ezekből több tervüket is megvalósíthatják.

Ez bizony zsarolás

A felvételen egy bizottsági tag ki is mondja, hogy ez bizony zsarolás. A győzködés ellenére a bizottságban szavazategyenlőség alakult ki, így nem született döntés. Később a testületben a képviselők többsége szintén elutasította a tervet, ezt követték a feljebb már megemlített nyilatkozatok Nem lesz konténeres menekülttábor Szentgotthárdon 2015. November 24. 12:08 .

A polgármester zsidózós ás összeesküvés-elméleteket idéző hozzászólására azóta sincs magyarázat és reakció sem. Huszár Gábor egyébként 2010 óta Szentgotthárd polgármestere, 2010-ben a fideszes, két cikluson át polgármesterkedő Viniczay Tibort győzte le a választásokon. 2014-ben aztán Huszár már a Fidesz jelöltjeként indult, kihívója sem volt, így simán hozta a győzelmet.

Az LMP közleményben követeli Huszár Gábor lemondását

Az LMP szerint Huszár Gábor méltatlanná vált a polgármesteri címre

Az LMP lemondásra szólítja fel Huszár Gábort, Szentgotthárd Fideszes polgármesterét. Huszár Gábor a november 16-i rendkívüli testületi ülést megelőző bizottsági ülésen próbálta meggyőzni a képviselőket arról, hogy ne menjenek ellen a kormány terveinek, miszerint Szentgotthárdon egy 250 konténerből álló tábort szeretne telepíteni a Bevándorlási Hivatal.

Huszár arról beszélt a képviselőknek, hogy nagyon komoly anyagi segítség várható a kormány részéről, hogyha engedélyt adnak a konténerváros telepítésére. Huszár továbbá azt mondta, hogy a párizsi események mögött nagy valószínűséggel a zsidó állam állhat, amely a keresztény Európát az iszlám ellen akarja hangolni. Az LMP szerint ez nyílt uszítás, így Huszár Gábor méltatlanná vált a polgármesteri címre.

LMP Vas Megyei Szervezete

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet