Idén is lesz pride felvonulás Pécsen

Lang Györgyiék dalával jelentették be az időpontot.

A Pécs Pride szervezői bejelentették, mikor tartják meg idén az immáron harmadik, és egyelőre továbbra is egyedüli Budapesten kívüli LMBTQ-felvonulást - írja a szabadpecs.hu.

Az eseményt 2023. szeptember 23-án, szombaton délután tartják meg. A III. Pécs Pride Felvonulás “a legjobb dolog a héten”, írják a szervezők akik már közösségi eseményoldalt is létrehoztak a tervezett harmadik Pride-nak.

Az idei Pécs Pride felvonulást a Pa-Dö-Dö zenekar, azaz az idén elhunyt Lang Györgyiék egyik ismert dalával reklámozzák, mondván “a legjobb dolog a héten” csakis a szabad szeretet ünnepe lehet! A felvonulást az idén már 2 hetes Freedom of My Identity Emberi Jogi Fesztivál előzi meg szeptember, 10-étől.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű