Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Idén is megválasztották Vas megye legcsaládbarátabb munkahelyeit

December 15-én, kedden találtak gazdára a 2020-as díjak.

Bár ezúttal is ünnepélyes keretek között, de a járványhelyzet miatt idén virtuálisan adta át a Vas Megyei Önkormányzati Hivatal a Vas Megye Családbarát Munkahelye Díjakat és a Vas Megye Családbarát Munkahelyi Vezetője Díjat, immár harmadik alkalommal.

Az elismerést azon munkáltatók és munkahelyi vezetők (többek között tulajdonos, cégvezető, HR vezető, munkavállalói érdekképviselet vezető) kapják meg, akik jelentős lépéseket tesznek a munkavállalók családi és munkahelyi feladatainak összeegyeztethetősége érdekében, intézkedési javaslataikkal, programjaikkal, hozzájárulnak a munkáltatók és a munkavállalók együttműködésének javításához.

Vas Megyei Önkormányzati Hivatal

A kategóriák idei díjazottjai:

 • VAS MEGYE CSALÁDBARÁT MUNKAHELYE DÍJ (100 fő foglalkoztatott feletti kategóriában): Ivy Technology Kft.
 • VAS MEGYE CSALÁDBARÁT MUNKAHELY DÍJ (100 fő foglalkoztatott alatti kategóriában): Szentgotthárd Thermalpark – St.Gotthard Spa & Wellness
 • VAS MEGYE CSALÁDBARÁT MUNKAHELYI VEZETŐJE DÍJ: Ágh Ernőné, a Vas Megyei Kormányhivatal főigazgatója
 • Különdíj: MAM-Hungária Kft. és a Muraba Európai Területi Társulás
 • Az elismeréseket később juttatják el a nyertesekhez.
  Vas Megyei Önkormányzati Hivatal

  Kedves Olvasó!
  Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
  Köszönjük!

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Közélet

  Tovább az oldalra