Idén is megválasztották Vas megye legcsaládbarátabb munkahelyeit

December 15-én, kedden találtak gazdára a 2020-as díjak.

Bár ezúttal is ünnepélyes keretek között, de a járványhelyzet miatt idén virtuálisan adta át a Vas Megyei Önkormányzati Hivatal a Vas Megye Családbarát Munkahelye Díjakat és a Vas Megye Családbarát Munkahelyi Vezetője Díjat, immár harmadik alkalommal.

Az elismerést azon munkáltatók és munkahelyi vezetők (többek között tulajdonos, cégvezető, HR vezető, munkavállalói érdekképviselet vezető) kapják meg, akik jelentős lépéseket tesznek a munkavállalók családi és munkahelyi feladatainak összeegyeztethetősége érdekében, intézkedési javaslataikkal, programjaikkal, hozzájárulnak a munkáltatók és a munkavállalók együttműködésének javításához.

Vas Megyei Önkormányzati Hivatal

A kategóriák idei díjazottjai:

 • VAS MEGYE CSALÁDBARÁT MUNKAHELYE DÍJ (100 fő foglalkoztatott feletti kategóriában): Ivy Technology Kft.
 • VAS MEGYE CSALÁDBARÁT MUNKAHELY DÍJ (100 fő foglalkoztatott alatti kategóriában): Szentgotthárd Thermalpark – St.Gotthard Spa & Wellness
 • VAS MEGYE CSALÁDBARÁT MUNKAHELYI VEZETŐJE DÍJ: Ágh Ernőné, a Vas Megyei Kormányhivatal főigazgatója
 • Különdíj: MAM-Hungária Kft. és a Muraba Európai Területi Társulás
 • Az elismeréseket később juttatják el a nyertesekhez.
  Vas Megyei Önkormányzati Hivatal
  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Közélet