Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Csepreg megbüntette a testületet korábban feloszlató képviselőket

A polgármester ellen szavazó képviselők nem jutottak a testületbe a tegnapi időközi választáson.

Vasárnap este már megírtuk, hogy a korábban felfüggesztett polgármester, Vlasich Krisztián nyerte Csepreg újraválasztotta a korábban felfüggesztett polgármestert 2016. September 25. 20:40 a testület májusi feloszlatása Feloszlatta magát a csepregi képviselő-testület 2016. May 30. 20:25 miatt kiírt időközi választásokat. Azóta teljes az új testület névsora, amiből kiderül, hogy a feloszlatást kezdeményező és megszavazó négy képviselőből Feloszlatta magát a csepregi képviselő-testület 2016. May 30. 20:25 egyik sem szerzett most mandátumot.

A képviselő-testületbe most ők jutottak be

Öt független jelölt: Oláh Imre, Horváth Gábor, Szarka Anikó, Hárominé Orbán Erika (ő a feloszlatás előtt alpolgármester volt), Horváth Zoltán. És Varga Dániel, aki a Jobbik színeiben indult.

A májusban az önfeloszlatást, majd szeptember elején a polgármester felfüggesztését megszavazó négy volt képviselő, Király Árpád, Kovács András, Rabi Imre és Ziembicki Erzsébet Ágnes nem szerzett mandátumot.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra