Idős gondozottját károsította meg a nő Sopronban

A Soproni Járási Ügyészség indítványára letartóztatásba került az a nő, aki idős gondozottjának 79 éves feleségétől arany ékszereket és ezer eurót tulajdonított el tavaly decemberben Sopronban.

Az ügyészségi indítvány szerint a nő a bűncselekményt felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt követte el, amit egy másik gondozottja sérelmére megvalósított kétmillió forintos lopás miatt szabtak ki vele szemben. Emellett a nővel szemben sikkasztás miatt van folyamatban további büntetőeljárás, melyben közvetítői eljárás elrendelésére került sor. Ennek eredményeként a nő 1.800.000 forint megfizetését vállalta az ügy sértettje részére.

Az egyik gyűrű, amit a nő az idős asszonytól ellopott.
Ügyészség

A nő a jelenlegi bűncselekmény elkövetését részben elismerte. Tőle más ékszereket is lefoglaltak, melyek eredetét vizsgálni kell.

Az ügyészség a kifosztás bűntette miatt indult eljárásban az eljárás megnehezítésének valószínűségére és a bűnismétlés veszélyére hivatkozással indítványozta a letartóztatás elrendelését, melyet a Soproni Járásbíróság egy hónapra elrendelt.

A végzés véglegessé vált - áll a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség közleményében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek