Megállították a rendőrök és miközben az okmányait kereste, úgy gondolta, inkább elfut

Kiderült, hogy körözték. Meg még más turpisság is.

Győrben, a Bajcsy-Zsilinszky utcában állítottak meg a járőrök egy férfit, aki miközben úgy csinált, mintha az okmányait keresné, úgy gondolta, inkább elszalad az igazoltatás elől.

A rendőrök persze azonnal a fiatalember után futottak és az Árpád úton utolérték. Hamar ki is derült, hogy a Győri Járásbíróság körözést bocsátott ki ellene.

Átvizsgálták a 22 éves győri férfi ruházatát is, kabátjából pedig három darab alufóliába csomagolt, kristályos kábítószergyanús por, egy digitális mérleg és egy üvegpipa került elő.

A járőrök elfogták, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították és drogtesztet végeztek rajta. Az eredmény pozitív lett, ezért kábítószer birtoklása vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki, az ellene érvényben lévő körözés miatt pedig őrizetbe vették – áll a police.hu-n.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek