Így élvezi a januári tavaszt a szombathelyi mandarinréce

Egyelőre még egyedül, „mandarinlány” nélkül.

Sajtótájékoztatón jártunk Pár hétig nem lesz egyszerű a szombathelyi Csónakázótó körül futni és sétálni 2023. January 11. 13:37 szerdán a Csónakázótónál, fotósunk pedig kapva az alkalmon, lőtt néhány képet ezen a szép, verőfényes januári napon.

Szerencsénkre megmutatta magát a Csótó egyik legnagyobb sztárja, a mandarinréce is.

Szombathely mandarinrécéje
Mészáros D. Zsolt

Azt nem mondhatjuk, hogy különösebben élvezte volna a szereplést, talán inkább pihent volna egyet, ezért nem is zargattuk sokáig.

Szombathely mandarinrécéje
Mészáros D. Zsolt

De hát mit lehet tenni, ilyen a sztárok élete.

Szombathely mandarinrécéje
Még több képért kattints!
Mészáros D. Zsolt

Még nem találta meg az igazit

Novemberben több szombathelyi is összefogott és elhatározta, hogy keresnek a mandarinrécének egy társat. Jöttek is felajánlások az ország különböző pontjairól, na meg a vallomások, hogy amúgy volt már, aki nézelődött „mandarinlány” után, de túl messze voltak. Most viszont már olyan lelkes önkéntes is akad, aki bevállalja a furikázást, meg olyan is, több is ráadásul, aki a benzinköltséget vállalja.

Egyelőre viszont még nem sikerült megtalálni az igazit, ugyanis most még egyedül lubickolt. De ami késik, nem múlik...

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely