Indul a FeriCampus

Inflációs Akadémiát indítanak, ahol a hallgatók megtanulhatják mi okozza a rekordinflációt Magyarországon.

Lezárult a jelentkezés! Több mint 15 ezer fővel indul ma az Inflációs Akadémia – közölte Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke hétfőn a Facebook-oldalán. Mint írta, bő egy héttel ezelőtt jelentették be, hogy Inflációs Akadémiát indítanak, ahol a hallgatók megtanulhatják mi okozza a rekordinflációt Magyarországon - írja a hang.hu .

Hozzátette: „Nagy szerencse, hogy akkor úgy döntöttünk, online legyen a képzés. Ha nem így lenne, most bérelhetnénk ki valamelyik magyar stadiont az órákra. Aki lemaradt, az se bánkódjon. A hatalmas számú jelentkezés miatt idén nyáron külön programokkal készülök a 30 év alattiaknak. Indul a FeriCampus és azt az megelőző felkészítő kvízestek országszerte. Részletek hamarosan.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek