Ingyenes koncertet ajánl fel az önkormányzat annak az óvodának, amelyik a legtöbb képet küldi a "Szombathely portréhoz"

Korábban már az általános- és középiskolás osztályoknak is hirdettek meg nyereményjátékot.

Az általános- és középiskolás osztályok Támogatást kap a szombathelyi önkormányzattól az az osztály, amelyik a legtöbb képet küldi a "Szombathely portréhoz" February 28. 18:59 után már az óvodáknak is nyereményjátékot hirdet a szombathelyi önkormányzat.

Közleményükben azt írják, az a szombathelyi óvoda, amelyik a legtöbb képet küldi be a www.szombathelyportre.hu felületén, feltüntetve az "Üzenet" mezőben az óvoda nevét, ingyenes Brandnyúl koncertet nyer, amit az önkormányzat ajánl fel.

Közölték, nem kell mást tenni, mint szólni a rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek, hogy a képük feltöltése előtt az "Üzenet" mezőben jelezzék, mely szombathelyi óvoda felhívására csatlakoztak a város egyedülálló kezdeményezéséhez.

A portrékat március 31-ig lehet felölteni a szombathelyportre.hu weboldalra.

A projektről részletesen ide kattintva Tablót készít a szombathelyiekről az önkormányzat February 08. 16:57 olvashat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely