Támogatást kap a szombathelyi önkormányzattól az az osztály, amelyik a legtöbb képet küldi a "Szombathely portréhoz"

Az első legtöbb képet küldő osztály 150 ezer, a második 100 ezer, a harmadik 50 ezer forintos támogatást kap az osztálykiránduláshoz.

Nyereményjátékot indít a szombathelyi önkormányzat az iskolai osztályoknak a "Szombathely portré 2024" projekten belül.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

A városháza közleményében azt írja, az a szombathelyi általános, vagy középiskolai osztály, amelyik a legtöbb képet küldi be a www.szombathelyportre.hu felületén, feltüntetve az "Üzenet" mezőben az iskola nevét és osztályát, 150 ezer forintos támogatást kap az osztálykirándulására. A második legtöbb képet "behozó" osztály 100 ezer, a harmadik 50 ezer forintos kirándulási hozzájárulásban részesül.

Mint írják, ehhez nem kell mást tenni, mint szólni a rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek, hogy a képük feltöltése előtt az "Üzenet" mezőben jelezzék, mely iskola és osztály felhívására csatlakoztak a város egyedülálló kezdeményezéséhez.

A portrékat március 31-ig lehet felölteni a szombathelyportre.hu weboldalra.

A projektről részletesen ide kattintva Tablót készít a szombathelyiekről az önkormányzat February 08. 16:57 olvashat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet