Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Jaj úgy élvezem én a gangot! Videó

Megnéztük milyen az Iseumi Szabadtéri játékokat a Képtár karzatáról nézni. Akár csak a békebeli Haladás meccseken...

Idén már negyedik éve, hogy megrendezik az „újkori” Iseumi Szabadtéri Játékokat. Akár csak a békebeli Haladás meccseken – ahol a környékbeli panelházak tetejéről nézték a szurkerek a találkozót – most is vannak olyanok, akik inkább ingyen kívánják az élményt. Felsétáltunk mi is Képtár karzatára, hogy csípjünk egy kicsit mi is belőle.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

7+1 érv, amiért érdemes ráhajtani az iseumi Rómeóra

DJ Silló rendező-dramaturg Sándor megdolgoztatta a csapatát, nem adta olcsón az élményt, olyan színházi kísérletre vállalkozott, ami még nem volt.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video