A Fidesz szavazói között van a legtöbb iskolázatlan

Azért az MSZP-nek és a DK-nak is jut belőlük.

A Publicus Intézet legújabb kutatási eredménye szerint a Jobbik jól járna, ha sikerülne bevezettetniük a választópolgárok iskolázottsági cenzusát. A párt pár napja jelentette be, hogy elvennék a választójogot azoktól, akik nem fejezték be az általános iskola nyolc osztályát.

A kutatás azt mutatja, hogy a legtöbb iskolázatlan a Fidesz táborában van, a teljes népesség 25, az iskolázatlanok 31 százaléka Fidesz-szavazó. Az MSZP és a DK is népszerű a körükben, a Jobbikra, az LMP-re, a Kétfarkúra és a Momentumra inkább az iskolázottak szavaznának, ha most lennének a választások.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet