Ismét kerékpáros versenyt rendeznek Balogunyomban március 15-én

A verseny útvonala Szombathelyt is érinti.

Második alkalommal rendezi meg a Tour de BAKER amatőr kerékpárversenyt a Balogunyomi Kerékpáros Egyesület március 15-én.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Az egyesület közlése szerint a versenyt idén egy 17,5 km-es körpályán rendezik meg, Szombathelyt is érintve. Közleményükben azt írták, a versenyzőket nem egy rajttal, "bolyban" indítják, hanem időeltolással, kettesével.

A verseny útvonala

Hozzátették, az útvonalat úgy választották meg, hogy folyamatosan jobbra kis ívben kell kikanyarodni a kerékpárosoknak. A kritikus pontokon rendezői biztosítást alkalmaznak, bevonva a Balogunyomi Polgárőr Egyesületet.

A verseny 13:30-kor indul és várhatóan 17 óráig tart.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet