Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ismét lesz Pályaválasztási és Képzési Kiállítás Szombathelyen

A kétnapos esemény ismét Oladon lesz.

Idén ismét bemutatkoznak a Vas megyében működő középiskolák és felnőttképzők - olvasható a kormányhivatal honlapján .

Az idei Pályaválasztási és Képzési Kiállítás is két napos lesz, 2021. október 13-án szerdán 9.00-18.00 óráig, 14-én csütörtökön 9.00-16.00 óráig várják a szervezők az érdeklődőket a Vas Megyei Szakképzési Centrum Oladi Technikumában (9700 Szombathely, Simon István u. 2-6. alatt).

Archív fotó
Garai Antal Atom

Kiállítóként részt vesznek a középfokú oktatási intézmények, valamint a piaci képző intézmények, akik nemcsak bemutatkoznak, tájékoztatást adnak, hanem törekednek arra is, hogy szemléletes képet nyújtsanak az iskoláról, az oktatott szakmákról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra