Ismét működik a KSH népszámlálási rendszere

"Akinek tegnap este nem sikerült volna beküldeni a kérdőívet, kérjük, hogy belépési kódjával próbálja meg újra."

Tegnap este a rendszer a túlterheltsége miatt nem engedte beküldeni a már teljesen kitöltött népszámlálási kérdőívet, illetve nem mentette el a részlegesen kitöltött kérdőívet a későbbi folytatáshoz.

Október 1-jén elindult a nép- és lakásszámlálás, a KSH által tízévente lebonyolított legnagyobb statisztikai adatgyűjtése. A kérdőív online kitölthető a belepes.nepszamlalas2022.hu oldalon keresztül október 1. és 16. között.

Ahogy lapunk is jelezte Sajnáljuk, de a kérdőív mentése nem sikerült! October 02. 09:04 , az első napi rohamot ugyan nem bírta a KSH rendszere, mostanra azonban elhárították a problémákat. A KSH közösségi oldalán ez az üzenet jelent meg vasárnap délelőtt:

„Hatalmas érdeklődés övezte a népszámlálást már az első napon. Nagyon örülünk, hogy rengetegen az online kitöltést választjátok, erre mi továbbra is biztatunk Benneteket! Rendszerünk most már újra rendben működik, az online kitöltő felület elérhető. Akinek tegnap este nem sikerült volna beküldeni a kérdőívet, kérjük, hogy belépési kódjával próbálja meg újra."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos