Sajnáljuk, de a kérdőív mentése nem sikerült!

Rosszul startolt a népszámlálási kérdőíveket befogadó online rendszer. Az internet népe bosszankodik.

Elsőként kollégánk jelezte szombat reggel:

Kitöltöttem a népszámlálós kérdőívet! Bosszantóan sok kérdést tettek fel, sokhoz semmi közük. Ja, és a beküldésre kattintva kiírta, hogy sajnos nem sikerült, próbáljam újra.

Aztán jöttek a Facebook posztok is:

Népszámlálás 2022
kb 35 perc kitöltés után nem lehet beküldeni. Cca ötvenszer próbáltam...

Kitöltés után nem lehetett elmenteni, sem beküldeni. A rendszer kidobott. Amikor újra próbáltam belépni, már be sem töltött.

ha kitöltés után regisztrálsz, nem működik. Elszáll. A lefagyott szerver és az elszállt kérdőív után talán csak az a bosszantóbb, hogy a magyar népszámlálás oldalán felugró ablak szövege HAT HELYESÍRÁSI HIBÁT TARTALMAZ!!!!

Ezt adta ki a rendszer.
Olvasó

A magunkét, anyósomét mi is simán megcsináltuk, aztán anyukámét már nem tudom elküldeni...de a táblázatban leírtakkal ellentétben mentve sincsen sehol...

Nekem se engedi elküldeni, sebaj majd a jön az illetékes legalább megnézi hány vízzel lehúzható WC van a házban... Szuper népszámlálás

Aztán jöttek a következtetést levonók:

Ezt buktuk. A kérdezőbiztosnak is meg kell dolgoznia a pénzéért. na, az biztos, hogy még egyszer nem állok neki. Jöjjenek csak ki szépen....

Baromira nem érdekel. 11 éve volt utoljára népszámlálás. Milyen ország az, ahol minden így működik??!

Mik vagytok, sztahanovisták, hogy már első nap nekiestek?

A visszajelzések után most úgy állunk, hogy a hírek szerint szombat estére működőképessé vált a felület. Várjuk a próbálkozásaik eredményét!

A 2022-es népszámlálás több részben zajlik. Október 1-től (azaz szombattól) október 16-ig lehet megadni a népszámláláshoz szükséges adatokat ezen a felületen https://belepes.nepszamlalas2022.hu/login, aki ezt nem teszi meg, azt népszámláló biztosok keresik fel, ha pedig így sem érik el, akkor november végén a település jegyzőnél töltheti ki a kérdőívet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos