Ismét nyitva van Szombathelyen a Március 15. téri posta

Nem igazolódtak be a pletykák.

Korábban az a hír terjedt el Végleg bezárt a Március 15. téri posta Szombathelyen? - Frissített 2021. May 05. 06:56 a városban, hogy végleg lehúzta kapuit a szombathelyi 8-as számú postahivatal.

A mendemondák azért kaphattak lábra, mert a hivatalt két hónappal ezelőtt bezárták Szombathelyen bezárt a Március 15. téri posta 2021. March 22. 10:51 „technikai problémák”-ra hivatkozva, és sokáig nem történt semmi.

Hogy mik voltak a technikai problémák, azt máig nem lehet tudni, mindenesetre a Magyar Posta már korábban cáfolta Végleg bezárt a Március 15. téri posta Szombathelyen? - Frissített 2021. May 05. 06:56 a végleges bezárásról szóló híreket, és azt ígérte, hogy a sokak által használt hivatal május 17-én ismét megnyitja kapuit.

Jó hír ezen az esős hétfőn
Mészáros D. Zsolt

És így is történt.

Munkatársunk ma a helyszínen nemcsak azt tapasztalta, hogy lekerült a lakat a rácsról, de azt is, hogy látszólag minden szolgáltatás a korábban megszokott módon működik.

Ennek a hírnek valószínűleg sokan örülnek ezen az esős hétfőn.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Szombathelyen bezárt a Március 15. téri posta

Nem tudni, hogy mikor nyit ki újra.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos