Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Itt a tavasz, kirajzanak a motorosok. A rendőrség óvatosságra int

A közlekedési szabályok betartásával a balesetek száma is nagy mértékben csökken.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság különböző megelőzési kampányok, ellenőrzések során hívja fel a figyelmet arra, hogy az utak és a közlekedés biztonságáért a legtöbbet a közlekedők tehetnek azzal, ha a szabályokat betartva vesznek részt a forgalomban - írja a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság pénteki közleményében.

A tavasz beköszöntével az utakon egyre több motoros jelenik meg. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság célja az, hogy felhívja az autósok és motorosok figyelmét is arra, ha felelős magatartással és a biztonsági szabályokat betartva közlekednek, a balesetek száma csökkenthető.

Vas megyében a motorkerékpár-vezetők részéről a balesetek elsősorban a sebesség nem megfelelő megválasztása, valamint a követési távolság be nem tartása miatt következnek be. Kérjük a motorosokat, hogy megfelelő műszaki állapotú járművel, megfelelő védőfelszerelésben induljanak útnak! Az autósok figyelmét felhívjuk, hogy a közlekedés során figyeljenek a motorosokra! - írják.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos

Tovább az oldalra