Ittasan előzött buszt, ütközött a segéd-motorkerékpáros

A hármas busz előzésébe kezdett egy segéd-motorkerékpáros férfi a szombathelyi Sportligetnél, de két autóval is szembetalálta magát.

Az Árkádia megállótól indult és a Rohonci út felé tartott a 3-as jelzésű helyijáratos busz Szombathelyen. A Sportliget mellett egy segéd-motorkerékpár kezdett bele a busz előzésébe, azonban szembe találta magát egy Forddal. A személyautó vezetője még el tudta kerülni az ütközést, de a mögötte érkező Renault vezetője már nem. A szabálytalan kétkerekű a Renault jobb első tükrének ütközött, majd pilótája nagyot esett. A középkorú férfi ittasnak bizonyult, sérülései nem súlyosak az első adatok alapján, azonban semmilyen irat nem volt nála, így azt sem lehet tudni, volt-e biztosítása. A Renault három hete gördült ki a szalonból.

Ittas motorost ütött el egy Renault Szombathelyen
Ittas motorost ütött el egy Renault Szombathelyen
Tánczos Mihály

A segéd-motorkerékpáros plusz bonyodalmat is okozott, ugyanis az érintett útszakaszt lezárták a rendőrök, viszont pont a baleset helyszínénél van a Sportliget bejárata, ahová több száz embert vártak ugyanebben az időben, a nemzetközi Horse Evolution Show előadására. A helyszínelés is csúszással kezdődhetett, mivel a helyszínelőautót pár kilométerrel arrébb összetörte egy német rendszámú Opel Helyszínelőautóval ütközött egy Opel Szombathelyen 2012. April 27. 19:24 . A lovas bemutató emiatt csúszással kezdődött.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Motoros ütközött a Volkswagennek az Óperint utcában

Információink szerint zúzódásokkal és agyrázkódással megúszta a balesetet a motoros. A helyszínelést garázdaság is tarkította.

Zebrán áthajtó motorost gázolt egy BMW Szombathelyen

Az idősebb úr az Árkádia felől akart átmotorozni az Oladi városrész irányába a zebrán át, amikor a főúton érkező BMW elütötte.

Rendőrautó előtt ütötték el a figyelmetlen motorost

Elnézte a közlekedési jelzőlámpa kiegészítő lámpáját egy motoros Szombathelyen. A férfi tilos jelzésnél hajtott be a kereszteződésbe, egy szabályosan érkező autó elütötte.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló