Ittasan balesetezett egy férfi Alsószölnökön

A vétlen sofőr sérült.

Személygépkocsival közlekedett Alsószölnökön egy helyi lakos az Akác utcában, amikor haladása során az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére behajtott a Fő utca kereszteződésébe és összeütközött egy ott közlekedő, felsőszölnöki lakos által vezetett gépkocsival.

A rendőrség beszámolója szerint a felsőszölnöki gépkocsivezető könnyebben megsérült a balesetben.

Az intézkedés során meg is szondáztatták a sofőröket és az alsószölnöki férfinál pozitív értéket mutatott, így őt további mintavételre is előállították és vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

(Címlapképünk illusztráció.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek