Álmodott egy varázslatos világot magának – És meg is alkotta azt Jákon

Bemutatjuk a Vas megyei hobbitházat és alkotóját.

Ezer és egy csodát rejt Vas megye, vannak köztük nevezetesek és kevésbé ismertek is. Mi most egy utóbbit fedeztünk fel és hoztunk el nektek.

A helyszín Ják, alig néhány kilométerre Szombathelytől, ahol egy zsákutcában igazi kincsre leltünk. Itt építgeti ugyanis földházát egy vasi építészmérnök, Kovács Gábor, most már közel hat éve.

A munka azonban nem áll meg, még legalább ugyanennyit jósol, mire minden tervével végez, hiszen teljesen egyedül dolgozik a csodaházikón, melyben minket is körbevezetett.

Közben mesélt kalandos életéről, karrierjéről, munkáiról, az elismeréseiről, Jákról és a hobbitházról, a terveiről, illetve arról is, hogy mennyire fontos neki a nyugalom és a természet közelsége.

A videón kívül hoztunk egy képgalériát is, amit ide kattintva lehet megnézni!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

A faragász faautója – kezdődhet a sorozatgyártás! (Videóval!)

Fából faragott működő, pedálos autót Kovács Gábor „faragász”, építészmérnök. A jármű prototípusának legelső tesztjén mi is ott jártunk kameránkkal. A Városháza is lecsapott az egyedi ötletre, első körben hat darabot rendeltek az autóból.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video