Álmodott egy varázslatos világot magának – És meg is alkotta azt Jákon

Bemutatjuk a Vas megyei hobbitházat és alkotóját.

Ezer és egy csodát rejt Vas megye, vannak köztük nevezetesek és kevésbé ismertek is. Mi most egy utóbbit fedeztünk fel és hoztunk el nektek.

A helyszín Ják, alig néhány kilométerre Szombathelytől, ahol egy zsákutcában igazi kincsre leltünk. Itt építgeti ugyanis földházát egy vasi építészmérnök, Kovács Gábor, most már közel hat éve.

A munka azonban nem áll meg, még legalább ugyanennyit jósol, mire minden tervével végez, hiszen teljesen egyedül dolgozik a csodaházikón, melyben minket is körbevezetett.

Közben mesélt kalandos életéről, karrierjéről, munkáiról, az elismeréseiről, Jákról és a hobbitházról, a terveiről, illetve arról is, hogy mennyire fontos neki a nyugalom és a természet közelsége.

A videón kívül hoztunk egy képgalériát is, amit ide kattintva lehet megnézni!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kapcsolódó cikkeink

A faragász faautója – kezdődhet a sorozatgyártás! (Videóval!)

Fából faragott működő, pedálos autót Kovács Gábor „faragász”, építészmérnök. A jármű prototípusának legelső tesztjén mi is ott jártunk kameránkkal. A Városháza is lecsapott az egyedi ötletre, első körben hat darabot rendeltek az autóból.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video