János, aki Csibó sétáltatása közben egy tízforintossal tisztítja Szombathely oszlopait

Egyszerűen nem szereti, ha a város tele van obszcén és uszító cetlikkel.

Nagy Jánossal a szombathelyi belvárosban futottam össze. Feltűnt, hogy egy jól öltözött úr szorgalmasan kapargat valamit a Szent Márton utca egyik kandeláberéről. Közelebb lépve kiderült, éppen a ZTE szurkolóinak a magyar káromkodás alapelemeit felvonultató ragasztványát szedi le egy tízforintossal. (A szurkolók a jelek szerint ezzel is hangolták magukat a Haladás elleni Magyar Kupa meccsre Robbanó indulatok, görögtűz, forró hangulat - majdnem teltházas volt a szerdai Haladás - ZTE meccs 2023. November 02. 10:12 .)

Nagy János és Csibó munka közben
Roznár Gyöngyi

János egykor cipőipari és célgépeket tervezett, számítógéppel. A munkahelye volt az első számítógépes programtervező gépeket bemutató hely Szombathelyen. Most pedig Csibó kutya sétáltatása közben tisztítja a várost. Zavarja a sok szemét, a hidak alá és a patakpartra odahajított flakonok, palackok látványa, az, hogy az emberek nem vigyáznak a városukra. Az obszcén és durva, uszító cetlik eltávolítását magára vállalta, a többi feladatra jöhetnek mások.

Nagy János
Roznár Gyöngyi

Részünkről elismerés. És igazán sajnálom, hogy nem egy jobb fotót készítettem Jánosról és Csibóról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód