Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Januárban vagy februárban kerülhet sor a népszavazásra

Legalábbis az egyik kormánylap így "értesült".

Mint arról korábban beszámoltunk Orbán Viktor rendkívüli bejelentése: népszavazást kezdeményez a kormány July 21. 10:40 , Orbán Viktor miniszterelnök ma bejelentette, hogy "gyermekvédelmi" népszavazást kezdeményez a kormány. Mint a Magyar Nemzet írja: az időpont oka az országos népszavazás legkorábbi megszervezhetőségén túl az, hogy az áprilisi, országgyűlési választás előtt több mint 41 nappal kell lezajlani a népszavazásnak.

A kérdések az alábbiak lehetnek:

 • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül a szexuális irányultságot bemutató foglalkozást tartsanak?
 • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
 • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetők legyenek nemátalakító kezelések?
 • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
 • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?
 • Az ellenzék többnyire bojkottálja Az ellenzék bojkottálja a „gyűlöletkeltő kamunépszavazást” July 21. 12:38 a népszavazást - mondván: a kormány csak el akarja terelni a figyelmet a Fudan Egyetemről, a lehallgatási botrányról, az elszabadult inflációról, az ellopott autópályákról -, ugyanakkor Szigeti Flóra, a Momentum jogállamisági szakpolitikusa arra is felhívta a figyelmet Orbán Viktor népszavazási kérdései formailag nem felelnek meg a hatályos törvényeknek July 21. 16:46 , hogy Orbán Viktor népszavazási kérdései formailag nem felelnek meg a hatályos törvényeknek.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Közélet

  Tovább az oldalra